Kommunikationsrådgiver

Nils Johansen

Budskabet er i centrum hos mig. Jeg er vild med at fange talestrømme, fragmenter og gode samtaler og gøre dem til klare, præcise budskaber og sende dem i den rigtige retning, så andre kan få glæde af indholdet.

Jeg har erfaring med blandt andet pressearbejde, krisekommunikation, kommunikation ved køb og salg af virksomheder, forandringsprojekter.

Tekstarbejde spænder fra magasin- og dagbladsartikler og bogproduktion over taler, præsentationer og blogs til whitepapers og årsberetninger.

Nils Johansen

Samarbejdspartnere

Teksten står jeg for, fordi jeg er specialist. Jeg samarbejder med andre specialister inden for grafisk arbejde, brand, foto, video og sociale medier til at supplere teksten. Når opgaven kræver det, rækker jeg også ud for at få hjælp.

Erfaring

I de seneste 20 år har jeg arbejdet med strategisk kommunikation, journalistik og formidling. Jeg har især arbejdet med at formidle teknik og politik i energibranchen, hvor jeg har arbejdet for Vestas, Verdo og Maersk. Desuden har jeg hjulpet med at gøre dele af finanssektoren mere levende, og jeg har også erfaring med byggeriet, kultursektoren, NGO’er, sundhedssektoren og fødevareindustrien.